19
Mayıs
2024
Pazar
NARMAN - ERZURUM

Kaymakam için veda yemeği

Uşak’a bağlı Karahallı Kaymakamlığına atanan Narman Kaymakamı Ümit Cavuldak, ilçeye veda etti.


Erzurum’un Narman ilçesinde görev süresini tamamlayan kaymakam Ümit Cavuldak, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Uşak’ın Karahallı ilçesine atanmıştı. İlçeden ayrılacak olan kaymakam Ümit Cavuldak için veda töreni düzenlendi.
Narman Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen veda yemeğine kaymakamlık çalışanları, ilçede görevli bürokratlar, komşu ilçe kaymakamları ile belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.


Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, 3 yıldan beri ilçede görev yapan kaymakam Ümit Cavuldak ile uyumlu bir çalışma süreci geçirdiklerini söyledi.
Görevde bulunduğu sürece halka hizmet için çalıştığını ifade eden Kaymakam Ümit Cavuldak, Narman halkının daha güzel hizmetlere layık olduğunu ifade etti.


Törene katılanlarla tek tek sohbet eden Kaymakam Cavuldak’ın vatandaşlarla vedalaşmasında duygusal anlar yaşandı. Akülü araba hediye ettiği bir vatandaşın teşekkür ederek sarılıp öpmesi kaymakam Cavuldak’ı duygulandırdı.
Yapılan veda töreninin ardından Kaymakam Ümit Cavuldak, yeni görev yerine alkışlarla uğurlandı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 13:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FATİH DÜZAVCI IP: 83.66.60.xxx Tarih : 23.08.2008 10:20:33

SAYIN KAYMAKAMIM 3 YIL GÜZEL İLÇEMİZE GÜZEL HİZMETLERDE BULUNDUNUZ BİR GAZETECİ OLARAK TÜM ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORDUK ÖZELLİKLE SAKAT ARABSI DAĞITMA KONUSUNDA SİZİ ÇOK TEBRİK EDER YENİ GÖREV YERİNİZDE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.