30
Mayıs
2024
Perşembe
NARMAN - ERZURUM

Yeni kaymakam göreve başladı

Erzurum Narman ilçesi kaymakamı Alper Tanrısever görevine başladı.
Kaymakam Ümit Cavuldak’tan boşalan Narman Kaymakamlığına atanan Alper Tanrısever önceki gün görevine başladı. Tanrısever’i çok sayıda Narmanlı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.


Vatanına, milletine ve bayrağına bağlı bir halka hizmet etmekten gurur duyacağını belirten Kaymakam Alper Tanrısever, “Narmanlı hemşehrilerim kabul ederse bundan sonra baş Narman’lı benim. İlçe halkıyla, belediyesiyle, sivil toplum kuruluşları ve basınıyla el ele vererek sorunların üstesinden geleceğiz. İlçemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız.”dedi.


ALTINOK BAŞARI DİLEDİ
Narman ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Alper Tanrısever’i ziyaret eden İHA Kars Bölge Müdürü Bedir Altunok, başarılar diledi. Ziyarette ilçe ve ilçe halkının sorunları ele alındı. İlçenin temel sorunları olan işsizlik, tarım ve hayvancılık üzerinde fikir alış-verişinde bulunuldu.


İHA Kars Bölge Müdürü Bedir Altunok “İlçemiz tarım ve hayvancılığa dayalı gelir kaynaklarıyla ayakta durmaktadır. Halkımız vatanına, milletine ve bayrağına bağlıdır. Ancak ilçemizin sorunları oldukça fazla. Başta işsizlik olmak üzere bir çok konuda tedbirlerin alınması gerek. Gelir sağlayıcı projeler geliştirilmeli.” dedi.


TANRISEVER KİMDİR?
Narman Kaymakamı Alper Tanrısever, 1976 yılında Ankara-Kızılcahamam’da doğdu. İlkokulu Zonguldak-Alaglı’da ortaokul ve liseyi ise Zonguldak-Ereğli Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun olduktan sonra girdiği Kaymakamlık sınavını kazanarak Bolu’ya Kaymakam Adayı olarak atandı. Kaymakam adaylığı süresince çeşitli görevlerde bulunduktan sonra İngiltere-Exter Üniversitesinde “Social Policy and Public Administration” dalında yüksek lisans yaptı.

Kaymakamlık kursunun bitimine müteakip Kastamonu-Küre, Bingöl-Kiğı ve Konya Yunak ilçesi kaymakamlığından sonra Narman kaymakamlığına atandı. Kaymakam Tanrısever, evli ve bir çocuk babası.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 16:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?