26
Mayıs
2024
Pazar
PALANDÖKEN - PALANDÖKEN - ERZURUM

Belediyede bayramlaşma

PALANDÖKEN BELEDİYESİ PERSONELİ BAYRAMLAŞTI

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde, hem personeliyle bayramlaştı hem de personeline 2008 ve 2009 yıllarına ait tüm ikramiye ve diğer sosyal alacaklarını en kısa süre içerisinde ödeneceğinin müjdesini verdi.

Palandöken Belediyesi Yemekhanesin de gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Erzurum Milletvekilli Muhyettin Aksak, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye çalışanları ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Bayramlaşma törenindeki konuşmasına Erzurumluların, törene katılan davetlilerin ve personelin Ramazan Bayramı tebrik ederek başlayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Güzel bir Ramazan Ayı’nı geride bıraktık. Her vesile ile toplumsal yapımızı kuvvetlendirdik. İçinde tarif edilemeyecek güzellikleri beraber yaşadık. Şimdi de güzel bir bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. Geleneklerimizin içerisinde yer alan güzellikleri yaşamanızı temenni ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren en çok önem verdiğimiz konu çalışanlarımızın huzur ve mutluluğu oldu. Bunu için çok büyük fedakârlıklar ve tasarruflar yaptık. Personelimizin 1999 yılından beri alacağı vardı. Evet, yanlış duymadınız 1999 yılından bahsediyorum. Göreve 2009 yılının Nisan ayında başladık. Şimdi 2010 yılındayız ve personelimizin 1999 ile 2007 yılları arasındaki tüm maaş ve sosyal alacağını ödedik. Personele maaş borcumuz yok sadece 2008 ile 2009 yılları arasındaki ikramiye ve sosyal alacakları kaldı. Biliyorsunuz belediyemizden 152 arkadaşımız tüm alacaklarını alarak başka kurumlara geçiş yaptı. Biz neden alamadık diye sakın üzülmeyin buradan size bir müjde vermek istiyorum inşallah en kısa sürede 2008 ile 2009 yılları arasındaki tüm ikramiye ve sosyal alacaklarınız ödeyerek daha Palandöken Belediyesinin sağlıklı bir kurumsal yapıya kavuşturacağız” diye konuştu.

Öte yandan bayramlaşma törenini son bölümünde kısa bir konuşma yapan Milletvekili Muhyettin Aksak ise, ”Kutladığımız mübarek Ramazan Bayramı’nın öncelikle sizlere, ailelerinize ve tüm insanlık âlemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini sağlık içerisinde, mutluluk içerisinde daha nice bayramlar geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Şanslısınız çünkü böylesine güzel bir belediye başkanıyla çalışıyorsunuz. Bende bir belediyeciyim başkanlık yaptım. Bu işin ne kadar zor olduğunu bilen biriyim. Ama Başkanımız çok güzel çalışmalara imza atıyor. Kendisini ve belediyeyi takdirle takip ediyoruz” dedi.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ PERSONELİ BAYRAMLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 13:10:01
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 18:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?