19
Mayıs
2024
Pazar
PALANDÖKEN - PALANDÖKEN - ERZURUM

Cadde ve sokaklar ilaçlanıyor

PALANDÖKEN İLAÇLANDI

Palandöken Belediyesi sorumluluk bölgesinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda, kene ile zararlı haşerelerin yoğun olabileceği bölgelerde başta olmak üzere ilçenin tamamın da profesyonel ekiplerle ilaçlama yaptı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Palandöken de haşere ve sineğe karşı bahar ayıda başlanan mücadelemizi ara vermeksizin yaz ayında da sürdürüyoruz. Özellikle hafta sonlarında park ve yeşil alanların vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanıyor. Bu nedenle hafta sonundan önce söz konusu bölgelerde ilaçlamalarımızı etkili bir şekilde gerçekleştirdik. Tüm park ve yeşil alanlarımızda bit, pire, karasinek, sivrisinek, kene ve benzeri haşerelerin yok edilmesiyle ilgili çalışmalar tamamlanmış ve ilaçlamalar düzenli aralıklarla devam edilecektir” dedi.

İLAÇLAR WHO STANDARTLARINDA

İlaçların Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) standartlarında olduğunu kaydeden Başkan Bulutlar,” WHO'nun yasakladığı, önermediği veya kara listeye alığı insan sağlığına ve doğal dokuya zarar verecek olan ilaçları kesinlikle kullanmıyoruz. Bizimi için öncelik insan sağlığıdır. Bunun için de tüm hassasiyet gösteriyoruz” diye konuştu.

İlçenin ilaçlama çalışmalarını yürüten Betis İlaçlama Genel Koordinatörü ise ilçe belediyelerinde ilk defa böylesine etkin ve kapsamlı bir ilaçlama çalışması yaptıklarını söyledi.

İlaçlama çalışmasıyla uçan ve yürüyen haşerelere karşı her türlü tedbirin alındığını belirten firma yetkilileri insanlara sağlıklı bir çevre sunma adına profesyonel ekip ve her türlü donanıma sahip teknolojik cihazlarla ilaçlama çalışması yapıldığını bildirdiler.

PALANDÖKEN İLAÇLANDI
PALANDÖKEN İLAÇLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 12:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?