25
Mayıs
2024
Cumartesi
PALANDÖKEN - PALANDÖKEN - ERZURUM

Voleybolculardan Esmer’e ziyaret

BAYAN VOLEYBOLCULARDAN KAYMAKAM ESMER’E ZİYARET…

Palandöken ilçesinde değişik okullarda öğrenim gören 80 kız öğrenciyi bünyesine toplayarak 4 kategoride Bayan Voleybol Takımı kuran Erzurum Gençlik Spor Kulübü’nün antrenör ve sporcuları Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer’i makamında ziyaret ettiler.

A Takım, Genç Takım, Yıldız Takım ve Minik Takım olmak üzere 4 ayrı takım oluşturan ve Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Aroma Liginde mücadele eden takımın oyuncuları, üniversite, lise ve ilköğretim öğrencilerinden oluşuyor.

Palandöken Gençlik Spor Kulübü hakkında bilgiler veren Antrenörler Aytekin Gültekin ile Sedi Akarsu kendilerine verdiği destekten dolayı Kaymakam Şenol Esmer’e bir plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Antrenörler Gültekin ve Akarsu; A takımda görev alan 20 oyuncudan 12’ sinin Spor Lisesi, 6’sının 3 Temmuz Lisesi ve 4’ünün Atatürk Üniversitesi Beden Eğitim Bölümünde, Genç Takımdaki 20 oyuncudan 8’inin Spor Lisesi, 12’ sinin 3 Temmuz Lisesinde, Yıldız Takımdaki 12 oyuncudan 6’ sının Saltukbey İlköğretim Okulunda, 6’ sının ise Yahya Kemal İlköğretim Okulunda, Minik Takımdaki 28 oyuncunun ise 18’inin Yahya Kemal İlköğretim Okulunda, 10 oyuncunun ise Nihat Kitapçı İlköğretim Okulunda öğrenim gördüğünü belirttiler.

Genç yaşta çocukların spora teşvik edilmesinin sevindirici olduğunu belirten Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, spor gibi sosyal aktivitelerde başarılı olan öğrencilerin eğitim hayatlarında da başarılı olduklarına dikkat çekerek, öğrencileri ve antrenörlerini tebrik etti.

BAYAN VOLEYBOLCULARDAN KAYMAKAM ESMER’E ZİYARET…
BAYAN VOLEYBOLCULARDAN KAYMAKAM ESMER’E ZİYARET…
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 16:29:02
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 21:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?