14
Haziran
2024
Cuma
TEKMAN - ERZURUM
Belediye Sayfaları

İşgalden kurtuluşun 88. yıldönümü

Erzurum'un Tekman İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.
Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törenler, belediye binası önünde devam etti. Çok sayıda vatandaşın izlediği törende, kürsüdeki mikrofonun arızalanması üzerine Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan, polis otosunun içerisindeki megafonla konuşma yaptı. Başkan Doğan, "Ermeni mezalimine dayanamayan Türk milleti bu hunharca katliama birlik içinde düşmanları ülkemizden kovmak için her türlü çabayı sarf ederek, vatanımızı ve yurdumuzu kurtardı. Bunun için geçmişteki şehit ve gazilerimize sonsuz minnettarız" dedi.
Törenler folklor gösterisi, resmi geçit, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle sona erdi.
.
Yayın Tarihi : 18 Mart 2006 Cumartesi 22:34:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin,yilmaz IP: 85.178.48.xxx Tarih : 15.02.2007 22:01:06
ben bütün,tekmanlilara 88,yilönce seitlerimeze rahmet,dilerim ve globaslasan,ekonomi sömürgesinin oyunlarindan uzak kalsinlar ve en yüce deyer olan insani sevsinler alevisiyle kürdüyle türküyle tek can olup üretim yapsinlar üretmiyen toplum tüketici olur tüketici toplum sömürgesistemin kuklasi oyuncagi olur kendi deyerlerini sevmeyen sahip cikmayan ezensistemin olmayan deyerlerini yüceltir (1)yatirmak isteyen,besi,götürdügü icindir ben dedikleri avrupada yasiyorum,modern köleligi yasatip ilkel insan yaratma projeleri egemendir kirsal kesimden gelen kur,farkini.marifet sayanlara aldanmayin ortasanat sahibi olmayan üst eyitim almayan toplumlar erimek sorundalar bu tür toplumlar tüketici toplumlardir gelisim eyitim ve üretimden gecer