27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAKUTİYE - ERZURUM

ETSO'dan Kotkut'a ziyaret

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurumlu müteahhit ve işadamlarının teşvik edilmesi gerektiğini söyledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret ederek yeni görevinden dolayı kutlayan ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum’da son dönemlerde TOKİ ile yaşanan sıkıntılara değinerek yerinde müteahhitlere arsa üretilmesi ve toplu konutun Erzurum içerisinde geliştirilmesinin yolunun bulunmasını istedi.

Yücelik, “TOKİ’nin Erzurum’a girmesi şehir ekonomisi açısından bir yarar sağlamıyor. Maalesef şehir ekonomisi için bu bir talihsizlik. Arsa üretilip Erzurumlu müteahhit, işadamlarının teşvik edilmesi gerekiyor. Bu ekonominin kendi içerisinde döngüsünü sağlayacaktır.”dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut ise ETSO’nun önerisini önemli bulduğunu belirterek, bu yönde çalışmalara katkı sağlayacaklarını söyledi. Korkut, Erzurum ekonomisini canlandırabilecek tüm önerilere açık olduğunu ifade ederek “Bu yönde yapılacak çalışmalara destek olmaktan mutluluk duyarız. Şehre yarar sağlayacak her faaliyetin içerisinde bulunuruz.”diye konuştu.

TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Bu arada Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Korkut’u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında konuşan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediyelerin birleşmesiyle doğan sorunları anlattı. Cengiz, “İlçe belediyeleri olarak bazı sıkıntılarımız var. Aynı sorunlar kardeşim Ali beyin de başında. İnşallah bunları birlikte aşacağız.”dedi.
Ali Korkut ta sorunların aşılması için azimle çalışacaklarını söyledi.

Diva Sen İl yönetimi de Başkan Korkut'u ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 13:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?