14
Haziran
2024
Cuma
YÜKSEKOVA - HAKKARİ

"Yüksekova ovası, Fenerbahçe yuvası"

Fenerbahçe spor okuluFenerbahçe Kulübü Futbol Okulları Koordinatörü Harun Ata ile Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, Fenerbahçe Spor Okulu'nun açılışını ve Fenerbahçe kartı tanıtımını yapmak için Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne geldiler. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Anuş, kamu kurum amirleri, spor okulu öğrencileri ile vatandaşların katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Harun Ata, Yüksekova'da ciddi sayıda Fenerbahçe taraftarının olduğunu ifade etti. 

Futbol okulları kurma amacının çocuklara spor yapma alışkanlığını kazandırarak kötü alışkanlıklardan kurtarmak olduğunu belirten Ata, "O çocuk futbol okuluna gelmese, ya internet kafeye gidecek ya da sokakta küfür öğrenecek. Ama spor yapma alışkanlığını kazanması çocuğu kötü alışkanlıklardan kurtaracaktır. Gerçekten birçok insanın tahmin edemeyeceği potansiyeli Yüksekova'da gördüm. Yüksekova gibi küçük bir ilçede futbol okulunda büyük bir potansiyel var" diye konuştu. Konuşma sırasında Yüksekovalılar "Yüksekova ovası, Fenerbahçe yuvası" şeklinde slogan attılar. 

Açılışın ardından Yaz Spor Okulu sporcularına çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Çocuklar ve gençler, milli halterci Halil Mutlu'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Çocuklar ile bol bol fotoğraf çeken Halil Mutlu, ardından Yüksekovalı gençlerin futbol maçını izledi.
.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2006 Salı 12:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?