16
Mayıs
2024
Perşembe
YÜKSEKOVA - HAKKARİ

Başarılı öğretmenlere ödül verildi

Yüksekovai İçesi Kaymakamı Celalettin Cantürk, ilçe merkez ve köylerde görev yapan 824 öğretmen arasından başarılı bulduğu 104 öğretmeni takdirname ile ödüllendirdi. 

Yüksekova Öğretmen Evi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Kaymakam Celalettin Cantürk, gayret ve başarının olduğu yerde takdirin de olması gerektiğini belirtti. 

Kişileri daha büyük başarılara teşvik etmenin önemine dikkat çeken Cantürk, "Yaptığı işten dolayı ödül alanlar, daha iyisini yapmak ve daha başarılı olmak için istek ve arzu duysun. Çalışmaların karşılıksız olmadığını göstermek, diğerlerine de çalışanların değerinin olduğu bilincini verir. Birinci yarıyılı kazasız belasız bitiriyoruz. İkinci dönemde de öğretmenlerimizden aynı gayreti göstereceklerine eminim. İnanıyorum ki, gelecek dönem çok daha güzel bir ahenk olacaktır. Kaymakamlık olarak eğitimi her konuda desteklemeye devam ediyoruz ve edeceğiz" dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Anuş ise Yüksekova Kaymakamı Celalettin Cantürk'e camialarına gösterdiği ilgi ve gayretlerinden dolayı tüm öğretmenler adına teşekkür etti. Anuş, "Tüm öğretmenlerimiz gayretli ve taktire şayandır. Sorumluluğumuzun ve görevimizin ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Bu nedenle performansı iyi olan öğretmenlerimizi taktir ediyoruz. Onlara güvenim sonsuzdur" şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından başarılı görülen 104 öğretmene Kaymakam Celalettin Cantürk tarafından takdirname verildi. Törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aydın Ceyhan ile Aydın Tunç, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2007 Cumartesi 15:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?