28
Mayıs
2024
Salı
YÜKSEKOVA - HAKKARİ

Eroini bantla vücuduna yapıştırmış

Hakkari'de, 8 kilo 260 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 3 kişiden 1'i tutuklanırken, yaşı küçük olan 2 kişi de serbest bırakıldı. 

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Yüksekova Gurup Amirliği görevlileri Van'a giden bir yolcu minibüsünü durdurarak arama yaptı. Bu sırada durumlarından şüphe edilen H.S isimli şahsın vücuduna koli bantlarıyla sarılı 1 kilo 580 gram, E.S. isimli şahsın vücuduna sarılı olarak da 1 kilo 780 gram eroin ele geçirildi. 

Olayın ardından operasyonu sürdüren polis, iki şahsın ikametinde yaptığı aramada sarı koli bantlarına sarılı 10 poşet halinde 4 kilo 900 eroin ele geçirdi. Evde bulunan S.S. isimli şahıs da yakalandı. 

Operasyon sonucu E.S isimli şahıs yaşı küçük olduğu için babasına teslim edildi. Diğer S.S ve H.S isimli şahıslar ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarıldı. S.S isimli şahıs serbest bırakıldı, H.S isimli şahıs ise tutuklandı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 12:38:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?