23
Mayıs
2024
Perşembe
YÜKSEKOVA - HAKKARİ

Polis, stres attı

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde düzenlenen polis moral ve motivasyon gecesinde, mahalli sanatçılar ve bayan polisler birbirinden güzel şarkılar seslendirerek geceye renk kattı.

Yüksekova’ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Ergin İşler, ağır kış şartlarında güçlükle çalışan personelin moralini ve motivasyonunu yükseltmek için bir gece düzenledi. Geceye, Yüksekova Kaymakamı Mustafa Öztaş, Cumhuriyet Savcısı Kurtca Eker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Arıkan, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Bilgin ile birlikte tüm polis teşkilatı ve eşleri katıldı.

Son 10 yıldır ilçede ilk kez düzenlenen motivasyon gecesinde polisler eşleriyle birlikte felekten bir gece yaşadı. Yüksekova’da önceki yıllara göre adli olayların büyük oranda düşmesi ile rahat bir nefes alan polisler, ilk fırsatta böyle bir gece düzenlediklerini belirttiler. Akşam yemeğinde bir araya gelen polis teşkilatı, gece geç vakitlere kadar eğlendiler. Programda sahne alan bayan polis memuru Gönül Obuz, dansı ve barak havalarıyla meslektaşlarına doyumsuz bir gece yaşatırken, bazı polis memurları sergiledikleri çerkez oyunları ile geceye renk kattı. Gece daha sonra dışarı da havaya atılan aydınlatma mermisi gösterisiyle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2005 Salı 15:33:05
Güncelleme :11 Ocak 2005 Salı 15:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?