31
Mayıs
2024
Cuma
YÜKSEKOVA - HAKKARİ

Yüksekova'da öğrenci şenliği

Yüksekova ilçesindeki üniversite öğrencileri, düzenlenen 'Yüksekova Öğrenci Şenliği'nde buluştu. Etkinlik kapsamında şiirden tiyatroya, müzikten fotoğrafa, panelden söyleşiye kadar birçok program düzenlendi.

Zagros İş Merkezi'nde bulunan Metro Kafe'de iki gün süren etkinliklerde, medya gözüyle eğitim, sınava doğru, eğitimde rehberlik, üniversitelerde grup psikolojisi ve birey konularında paneller düzenlendi. Ünlü fotoğraf sanatçısı Enver Özkahraman'ın fotoğraflarla bir kültür söyleşisi ve üniversiteli öğrencilerin okuduğu şiirlerle derlenen şiir dinletisi de dikkat çekerken şenliğe yüzlerce öğrenci katıldı.

Namus cinayetlerini işleyen tiyatro gösterimi, fotoğraflarla bir kültür söyleşisi ve şiir dinletisi büyük beğeni toplarken, panellerde ise öğrenciler üniversitelerde karşılaştıkları sorunları dile getirerek bir çok konuda görüş alışverişinde bulunma fırsatı buldular.

Şenliğe, üniversite öğrencileri, gazeteciler, dershane öğrencileri, öğretmenler, sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 17:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?