5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Facianın eşiğinden dönüldü

Kars'ta buzlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan sürücü önce iki araca ve iki yayaya ardından da elektrik trafosuna çarptı. Kazanın hemen ardından araçtan inerken elektrik trafosunun da patlamasıyla şok geçirirken bayan sürücü özyaşlarına boğuldu.

Karadağ Caddesi üzerinden Ziraat Bankası istikametine gitmekte olan Hatice Özaydın idaresindeki 36 ED 937 plakalı özel otomobil buzlu yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce park halindeki iki araca ve iki yayaya, sonra da kaldırıma çıkarak elektrik trafosuna çarptı. Bayan sürücünün kazanın hemen ardından aracından inmesiyle birlikte elektrik trafosu patladı. Sürücü Hatice Özaydın ölümden kıl payı kurtulurken elektrik akımı nedeniyle çevrede büyük panik yaşandı. Olay yerine yakın olan emniyet güçlerinin ani müdahalesi ve uyarısıyla vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırılırken çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kısa süre sonra kaza yerine intikal eden TEDAŞ görevlilerinin akımı kesmesiyle rahat bir nefes alındı. Kolundan yaralanan zabıta memuru İlhan Taşdemir kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, ayağından yaralanan Bünyamin Karaman isimli vatandaş ise ambulansla hastaneye gönderildi.

Bayan sürücü Hatice Özaydın ise uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı.

Gözyaşlarına hakim olamayan sürücü Hatice Özaydın polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 12:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?