26
Nisan
2024
Cuma
KAĞIZMAN - KARS
Belediye Sayfaları

Esenkırlı minikler teşekküre geldi

Kars'ın Kağızman ilçesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) Tiyatro Kulübü üyelerinin 23 Nisan'da onarımını yaptıkları Esenkır Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri, Meslek Yüksek Okulu'na giderek MYO Müdürü Doç. Dr. Savaş Öztürk'e ve diğer öğrencilere teşekkür ettiler.

Esenkır Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini, Kağızman MYO Müdürü Doç. Dr. Savaş Öztürk karşıladı. Öğrenciler daha sonra okul bahçesinde piknik yaptılar.

MYO Müdürü Doç. Dr. Öztürk, "Bugün hedefimize ulaşmış bulunuyoruz. 'Kardeş okul' ilan ettiğimiz Esenkır Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ağabeylerini, ablalarını ziyaret ederek kardeşliklerini geliştirdiler" diye konuştu.

Öğrencilere 3 ciltlik 'Kurtuluş Savaşı' ve 'Atatürk Dönemi' adlı ansiklopedi hediye eden Öztürk, "Büyüyüp bu okula öğrenci olarak gelecek bu kardeşlerimize okul olarak hiçbir destekten kaçınmayacağız" dedi.

Esenkır Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri de MYO Müdürü Öztürk'e, kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan MYO Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Halil Özcan Özdemir'e ve Tiyatro Kulübü üyelerine teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 16:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?