18
Mayıs
2024
Cumartesi
SUSUZ - KARS

Irak'ta öldürülen polisin köyünde yas var

Irak’ın Musul kentindeki saldırıda şehit olan özel harekat polisi Bülent Kıranşal’ın Kars’taki köyünde ve akrabalarının evinde yas var.

Türkiye’nin Bağdat Büyükelçiliği korumalarının yer aldığı Türk konvoyunun Musul’da uğradığı saldırıda hayatını kaybeden 5 özel harekat polisinden Bülent Kıranşal’ın Kars’taki köyünde ve akrabalarının evinde matem havası yaşanıyor. Bülent Kıranşal’ın Kars’taki akrabalarının evinde toplanan vatandaşlar, taziye dileklerinde bulundular. Bülent Kıranşal’ın amcası Yılmaz Kıranşal, yeğeninin ölüm haberini aldığında şok geçirdiğini belirterek, "Bir Bülent gider bin Bülent gelir. Vatan sağolsun" dedi.

Bülent Kıranşal’ın köyü olan, Susuz İlçesi’ne bağlı Kırçiçek (Mamaç) Köyü’nde de yas vardı. Köylülerin bir çoğu taziyede bulunmak üzere Kars’a giderken, köyde bulunanlar da üzüntülerini dile getirdi. Kırçiçek Köyü Muhtarı Öztürk Kına, haberi duyduklarında yıkıldıklarını söyleyerek, ailesine başsağlığı diledi.

Bülent Kıranşal’ın annesi Gülnaz Kıranşal’ın Ankara Gölbaşı’nda oğlunun evinde olduğu ve Salı günü cenaze törenine katılmak için Kars’a geleceği öğrenildi.

KARS (İHA) -
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 10:56:46
Güncelleme :26 Kasım 2005 Cumartesi 12:51:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?