18
Mayıs
2024
Cumartesi
SUSUZ - KARS

Kadıoğlu'na teşekkür

Kars İli Susuz İlçesi Büyükçatak Köyü Dernek Kurucularından Kamil Üci Başkanlığından başlatılan “ Köyümüze Bir Fidanda Siz Dikin” kampanyasına destek veren, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Başkan Yardımcısı Gürbüz Sülaymanoğlu’na köye diktikleri fidanlar ve köye yaptığı yardımlardan dolayı Merkezi Esenyurt’ ta bulunan Büyükçatak Köyü Dernek Yönetim Kurulu birer plaket vererek teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Erol Menguverdi Başkanlığındaki Heyet Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na Köy sorunlarına gösterdiği duyarlılık ve Kadıoğlu’nun yaptığı yardımlarından dolayı teşekkür ederken. Köy sakinlerinden Herbil Mengutay “ Sayın Başkan bizim köyümüz bin haneli; Kars’ın en büyük köylerinden biridir. Ancak, sizinde gördüğünüz gibi köyümüzde eğitim olanakları yetersizdir. Köyümüzde bir sağlık ocağımız var ancak içinde doktoru ve hemşiresi yok. Köyümüzün ulaşım problemi var köy yollarımız tehlike saçıyor. Köyümüzde yayla ve mera sorunu var. Köyümüzde 5 bin büyük baş hayvan olmasına rağmen otlak ve mera alanı yok. Köyümüz iki bölümden oluşuyor; biri eski köy diğeri ise 1978 yılında devletin yaptığı afet evlerinden oluşuyor. Sadece Afet Evlerinde 200 hane istihdam ediyor. Ancak içme suları yok. Sizin köyümüze yaptığınız bu ziyaretiniz insanlarımızı onurlandırmış ve umutlandırmıştır” dedi.

Üci Hayata değer Katmak adına bir fidan istedik

Toplantıda söz alan Büyükçatak Köyü Derneği ve Esenyurt Kent Konseyi Kurucularında Kamil Üci “Sayın Başkan köyümüzdeki sorunlarımızı yerinde davetimiz üzere gelip gördünüz. Bizlere yardımcı oldunuz. Diktiğiniz fidanlarla umut oldunuz, bu anlamda size ve sayın yardımcınız Gürbüz Süleymanoğlu’na teşekkür ediyoruz. Köyümüzün fahri muhtarı siz siniz. İnsanlarımız sizleri tanıdıklarından çok memnun olduklarını ifade ettiler. Sizlere köy insanımızın selamlarını getirdik” dedi.

Kadıoğlu’na Teşekkür Plaketi

Konuklarına ikramlarda bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’na Dernek Başkanı Erol Menguverdi Birer plaket vererek teşekkür etti.

Sorunlarınız Sorunumdur.

Plaket sunumu töreninde söz alan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “ Ben köyünüze geldiğimde bir an kendimi sizin yerinize koydum. İnsanlarınızın sorunlarını gördükçe çok üzüldüm. Sorunlarınızın çözümü için ne gerekiyorsa yardımcı olmaya gayret göstereceğim. Geldiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Büyükçatak köyü sorunlarını sayın Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a da İleteceğim,çünkü sorunlarınız sorunumdur” dedi.

Süleymanoğlu “ Yanınızdayız

Plaket sunumu töreninde söz alan Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Gürbüz Süleyman oğlu ise “Sizlerin Köyüne Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, programını iptal ederek geldi. Bizler sizin köyün mağduriyetini gördük. Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’ nun içi insan sevgisiyle doludur. Sizlerin bu ziyaretinden çok memnun olduk. Sizlere teşekkür ediyorum. Üzerimize düşen bir görev olursa seve seve yapacağız” dedi.

Medya_esenyurt
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 12:08:16
Güncelleme :26 Kasım 2005 Cumartesi 12:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?