30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatya Günleri 2011'de de yapılacak

MALATYA GÜNLERİ, 2011'DE İSTANBUL'DA DA YAPILACAK

Malatya'yı Ankara'da tanıtmak amacıyla 7-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan 'Malatya Günleri' etkinliğinin önümüzdeki yıl da İstanbul'da düzenleneceği bildirildi.

Vali Ulvi Saran, Malatya'yı tanıtmak amacıyla Ankara'da düzenlenecek olan 'Malatya Günleri' etkinliğinin önümüzdeki yıl da İstanbul'da yapmayı planladıklmarını anlatıp, tanıtımın önemli olduğuna dikkat çekti.

Bu arada, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu Başkanlığında bir ekip oluşturan Malatya Belediyesi, yapılan belediye hizmet ve projelerini Ankara'da iyi bir şekilde tanıtmak amacıyla titiz bir çalışma sergiledi.

Belediye şirketleri ile birlikte hizmet ve projelerin tanıtılacağı 'Malatya Günleri' etkinliğinde, 150 m2'ye yakın stand kiralanırken, broşür, dergi ve tanıtım cdlerinin hazırlandığı kaydedildi.

Amaçlarının Malatya'yı il dışında layıkıyla temsil etmek olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, "Valiliğimizin organizasyonuyla gerçekleştirilen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için Belediye olarak yoğun bir hazırlık yaptık. Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır'ın direktifleri doğrultusunda, Belediyemiz iştiraklerinin faaliyetlerini de kapsayan tanıtım standını güzel bir şekilde dizayn ettik. Ayrıca, bu etkinlik vesilesiyle Ankara'daki hemşehrilerimiz Malatya ve Malatyalılar ile buluşma ve hasret giderme imkanı da bulmuş olacaklardır" ifadelerin kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 13:08:04
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 18:58:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülcan IP: 194.27.19.xxx Tarih : 6.10.2010 13:52:01

Bir malatyalı olarak bu günleri yakından takip edeceğim.Seni çok seviyorum Malatyam...