30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Salsa rüzgarı esti

ALIŞ VERİŞ MAĞAZASINDA SALSA RÜZGARI ESTİ

Malatya'da alış veriş mağazası içerisinde gerçekleştirilen dans gösterileri vatandaşların büyük ilgisini gördü.

Activa Dans Eğitim Merkezi'nin "Dan ile Yaşam" sloganıyla başlattığı ve Malatyapark içerisinde düzenlediği dans gösterileri büyük ilgi çekti.

Alış veriş mağazasında gerçekleştirilen dans gösterilerinde 18 dansçı sahne aldı ve Salsa, Bachata, Merengue, Rumba, Cha Cha, Tango, Vals, Zeybek ile Sürtaki stillerinde çeşitli gösteriler sundu. Vatandaşların büyük ilgisi altında gerçekleştirilen dans gösterilerinin sonunda dansçılar toplu fotoğraf çektirdi.

Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Activa İşletme Müdürü Evren Namal, "Biz Activa olarak bir ilke daha imza atmak istedik. Bu kapsamda Malatyapark içerisinde güzel bir dans gösterisiyle Malatya halkıyla bir araya geldik. 18 dansçı birçok stilde dans gösterisi sundu. Vatandaşlarımızın büyük ilgi göstermeleri bizleri çok mutlu etti" dedi.

Namal, işletme olarak dans eğitimleri verdiklerini kaydederek, "Çarşamba ve perşembe günleri dans kurslarımız var. Kulüp dansları olarak Salsa, Bachata, Merengue ve Swing stillerinde, salon dansları olarak ta, Rumba, Cha Cha, Tango, Vals ve Sürtaki stillerinde dans eğitimleri veriyoruz. Bunun yanında Batı Anadolu yöresinin halkoyunu olarak kabul edilen Zeybek oyunu eğitimlerini de veriyoruz. Bu nedenle bütün vatandaşlarımızı dans öğrenmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

ALIŞ VERİŞ MAĞAZASINDA SALSA RÜZGARI ESTİ
ALIŞ VERİŞ MAĞAZASINDA SALSA RÜZGARI ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 10:42:02
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 18:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?