30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Vali başarılı öğrencileri kutladı

VALİ SARAN, BAŞARILI YURT ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Model uçak yarışmasında Türkiye derecesi elde eden Sosyal Hizmetler Yurtlarında kalan öğrencileri kabul eden Malatya Vali Ulvi Saran, öğrencileri tebrik etti.

Valilik binasında gerçekleşen programda konuşan İl Sosyal Hizmetler Müdürü Murat Konan, "Malatya İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve 7. Ana Jet Üs Komutanlığı ile işbirliği yaparak MİAD Sevgi Evleri'nde barınan 20 çocuğumuza yaklaşık 3 ay boyunca Model Uçak yapım kursu verildi. Kursa katılan çocuklarımız sertifikalarını aldı. Katıldıkları kurslarda yaptıkları Plastik Model Uçakları, eğitimciler tarafından yarışmaya değer bulunan Buse Hanife Altan (12), Tunahan Karaman (11) ve Abdulkadir Tekedereli (11)

isimli çocuklarımız, kursta yaptıkları Plastik Model Uçakları ile 2-3 Ekim tarihlerinde Ankara Hava Kuvvetleri Müze Komutanlığı tarafından 5.'si düzenlenen Plastik Model Uçak yarışmasına 12 yaş altı kategorisinde katıldı. 25 yarışmacı arasından Buse Hanife Altan 1., Tunahan Karaman 2. olurken, Abdulkadir Tekedereli ise Mansiyon ödülü almıştır. Hava Kuvvetleri Müze Komutanlığı tarafından 1. olan Buse Hanife Altan'a Kristal F 16 uçağı ve kol saati, 2. olan Tunahan Karaman'a gümüş kartal heykeli ve kol saati,

Abdulkadir Tekederel'e ise mansiyon ödülü olan kol saati hediye edilmiştir" dedi.

Vali Saran ise, öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 15:40:02
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 18:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?