15
Haziran
2024
Cumartesi
DOĞANŞEHİR - MALATYA

5 ev tamamen yandı

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne bağlı Fındık köyünde çıkan yangında 5 ev tamamen, 4 ev de kısmen yandı.
Edinilen bilgiye göre, aynı sokak içinde bulunan ve bitişik olarak yapılan Ahşap evlerin birinde bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın dün gece 22.30 sıralarında başladı. Doğanşehir İlçesi Polat Sürgü Erkenek beldelerine ait itfaiyelerin yanı sıra Malatya'dan gelen iki itfaiye aracı da söndürme çalışmalarına katıldı. Yangının söndürme çalışmalarına Doğanşehir Kaymakamı Mustafa Eldiven, Belediye Başkanı Hanifi Bayram ve Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel de nezaret etti. Yangında Ahmet Bulut, Seyfi Şahin, Nahnut Arslan, Hatice Bozkurt, Ali Bozkurt'a ait evler tamamen yandı.
Kaymakam Mustafa Eldiven, olay yerinde yaptığı açıklamada "Yangından dolayı son derece üzgünüz. Tek teselli kaynağımız olayda can kaybı olmamasıdır. Vatandaşlarımızın üzüntülerine ortak oluyor geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.
Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram ise yatığı açıklamada, "Can kaybı olmaması sevindirici.Yangında toplam 9 ev hasar gördü. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi. Yangının çıkış nedeninin tesvit edilmesi için Jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2006 Cumartesi 23:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?