5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Belediyeden sağlık ocağı için arsa

Hasköy İlçesinin girişinde bulunan ve belediyeye ait olan arsa Hasköy Belediye Başkanı Zihni Sayan tarafından Hasköy Kaymakamlığı'na hibe edildi. İlçeyi ziyaret eden Vali İbrahim Özçimen, Hasköy halkının son derece duyarlı ve devletten yana tavır sergilediğini belirtti. 

Belediyenin hibe ettiği arsayı yerinde gören ve incelemelerde bulunan Vali Özçimen, daha önce okul yapımı için yer talebinde bulunduklarını ve belediyenin kendilerine yardımcı olduğunu hatırlatarak; “Hasköy halkı ilçesine sahip çıkıyor. Devletini destekliyor. Okul için yer istedik hemen tahsis ettiler. Türkiye’nin seçkin ilçelerinden biri haline gelen Hasköy’ün bu özelliğini herkesin örnek alması gerekir” dedi. 

Vali İbrahim Özçimen, Hasköy Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güngör ile birlikte belediyeye ait arsada incelemelerde bulunan Hasköy Belediye Başkanı Zihni Sayan, belediyeye ait olan arsanın Hasköy Kaymakamlığı'na bağışlandığını ve Hasköy Kaymakamlığı'nın burada sağlık ocağı yaptırmasının ilçeye büyük fayda getireceğine işaret etti.
Emrullah Özbey-Kenthaber
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2006 Perşembe 10:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Behçet BÜTÜN - BURSA IP: 85.99.100.xxx Tarih : 3.06.2006 10:32:47
Sayın Belediye Başkanımızın belediyeye ait olan gayri menkulunü kaymakamlığa hibe etmesi ve hibe edilen gayri menkulün üzerinde sağlık ocağı yaptırılması çok güzel bir olaydır.Ancak;sayın valimiz,ilçe kaymakamımız ve belediye başkanımızın ilk etapta çözümlemeleri gereken sorunların sağlık ocağı olmadığını bilmeleri gerekiyor.Çünkü doğudaki doktor eksikliği ve o bölgeye atanan doktorların istifa ettiklerini hwpimizin malumudur.Hasköy şirin bir ilçe olmasına rağmen malesef üzülerek belirteyim ki halen bir köy görüntüsünden kurtulamadı.Hasköy'ün ilk etapta imarı,altyapısı,parkıyla,suyu ile yolları yapılması gerektiğine inanıyorum.Sayın Başkan siz yıllarca belediyecilik yapmış biri olarak bu sorunları da biliyorsunuz.Ama gelin görünkü bu olumsuzluklara bir türlü müdahale etmediniz ve çözüm getirmediniz.Hasköy halkı buna layık değilmidir.Sizin milliyetçi kişiliğinizi biliyorum.Lütfen gerileme dönemine bir nokta koyup,nasıl modern hizmetler sunabilirim düşüncesi taşımanız ve bu yolda atım atmanız gerektiğine inanıyorum.Hasköy halkı güzel hizmetlere layıktır.Lütfen yaşanılabilir bir Hasköy için hizmet yapalım.Modern alt yapısı,yolu,parkı,imarı ve su sıkıntısı çekmeyen bir ilçe yaratma hizmeti içerisinde olalım.Bu görev sayın vali beyin , ilçe kaymakamın ve siz değerli başkanımıza düşüyor.Lütfen hizmet noktasında yarışınız.Bu vesileyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.Selamlar....