5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Bin ytl'lik gelir öğrencilere verilecek

Muş Lisesi Yayın ve İletişim kulübü, Okuma Alışkanlığı kazanma kulübü ile sosyal yardımlaşma kulübü tarafından fakir öğrenciler yararına bir gece düzenledi. Saygı Duruşu ve istiklal marşı ile başlayan Gecenin açılış konuşmasını Muş Lisesi müdürü Hamdullah Karasu, yardıma muhtaç öğrencilerin okumasına katkı sağlamak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek; "Biz Muş Lisesi olarak öğrencilerimize katkı sağlamak için kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sağladığımız gelirle okulumuzda okuyan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi. 

Muş Lisesi spor salonunda düzenlenen geceye, Özel Harekat Şube Müdürü Ünsal Hayal ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katıldığı gecede elde edilen yaklaşık bin YTL'lik gelirin öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı olarak verileceği kaydedildi. Gecenin organizasyonunu yapan öğretmenler adına Seda Yetkin, insanı insan yapan özelliklerden birisinin de yardımlaşma olduğunu belirterek, şöyle konuştu; “Yardımlaşma insanın insana saygısıdır, sevgisidir, hoşgörüsüdür. Yardımlaşma; şefkattir, birlik beraberliktir, inançtır. Bizler de bu güzel hasletlerin gelişmesi, daha da ileriye taşınması maksadıyla bu etkinliği düzenledik” dedi.
 
Düzenlenen gece öğrencilerin hazırladığı ‘Organize İşler 2’ adlı tiyatro oyunu, şiir ve folklor gösterisi ile sona erdi.
Emrullah Özbey-Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 12:24:30
Güncelleme :26 Mayıs 2006 Cuma 13:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?