5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Çelik kasayı alıp kaçtılar

Merkez İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Turkcell bayiine giren hırsız ya da hırsızlar içerisinde para, cep telefonları ve cep telefon kontörü ile müşterilere ait servise giden telefonların bulunduğu çelik kasayı çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, hırsız ya da hırsızlar İstasyon caddesi üzerinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin altında bulunan Ataçlar şirketine ait Türkcell KVK merkezine gece geç saatlerde kapı kilidini kırarak girdi.

Olay, işyerinde çalışan elemanların sabah işyerini açmak için gelmesiyle ortaya çıktı. Hırsız ya da hırsızların çelik kasa içerisinde bulunan 36 bin YTL nakit para, çok sayıda cep telefonunun kontör kartı, iş yerine ve müşterilere ait çok sayıda cep telefonunun bulunduğu çelik kasayı alarak kayıplara karıştığı anlaşıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsız veya hırsızları yakalayabilmek için çalışma başlattı.

İstasyon Caddesi, hırsızların gözde mekânı oldu. Caddede soyulmayan iş yeri kalmadı. İstasyon caddesi üzeri Bahçeli evler mevkiinde bulunan Toprak Baba Elektrik’e de önceki gece hırsızlar, yaklaşık 500 metre bakır iletki (Yıldırım düşmesini engelleyen paratoner takımı) çalarak kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgilere göre olay, önceki gece istasyon Caddesi Bahçelievler mevkiinde meydana geldi. Kutbettin Toplu’ya ait Toprak Baba Elektrik’e kapıyı zorlayarak giren hırsızlar, çelik kasayı patlatarak para aradılar. Çelik kasada para bulamayan hırsızlar, daha sonra içerden 5 bin YTL değerinde kablo ve elektrik malzemesi çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsız veya hırsızları yakalayabilmek için çalışma başlattı.



emrullah özbey
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 15:51:47
Güncelleme :2 Eylül 2006 Cumartesi 01:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?