5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

'Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı' semineri

Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen 'Türkiye Üreme Sağlığı Programı' kapsamında Muş'ta düzenlenen 'Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı' seminerine katılan 33 kişiye sertifika verildi. 

3-12 Temmuz 2006 tarihleri arasında düzenlenen 'Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Projesi' sona erdi. Seminere başta kırsal bölgeler olmak üzere kent genelinden katılan 33 sağlıkçıya sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Muş Valiliği toplantı salonunda düzenlenen sertifika dağıtım töreninde Vali İbrahim Özçimen, toplumun eğitilmesi için yapılan bu tür çalışmaların son derece önemli olduğunu belirtti. Sertifika dağıtım törenine katılan Anadolu Folklor Araştırma Merkezi Genel Başkanı Asuman Süar da yaptığı konuşmada, seminerin birinci ayağının Mardin'de yapıldığını ve ikinci ayağının da bugün Muş'ta dağıtılacak olan sertifikalarla son bulacağını ifade ederek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Düzenlenen tören 33 sağlıkçıya sertifikalarının verilmesiyle son buldu.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 15:28:04
Güncelleme :12 Temmuz 2006 Çarşamba 15:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan ADANUR IP: 85.107.217.xxx Tarih : 27.07.2006 13:02:45
ya yapılanlar güzel şey ama nedendir bilinmez bu kadar insanın aşıyla yemeğiyle ektiği için KOTA uygulanan ve aç kalmak zorunda oldugunda . sayın asuman süar gitsin folklorla uğraşsın kendı reklamını yapmasın bizim aşa işe ihtiyacımız var en önemlısı egitime ihtiyacımız var neden hep yeni mezun olmuş stajer ögretmen gonderılıyor gelen daha kendı psıkolojısıni otuturacak ve daha sonra ne kadar ogrencıye faydalı olacak bunlar hep düşündürücü