5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

‘Eğitim İçin El Ele’ kamyansı

49’uncu İç Güvenlik Piyade Alay Komutanlığı tarafından Muş'a bağlı Çöğürlü Köyü İlköğretim okulu ve 75. Yıl İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. 

Alay Komutanlığı'nın yürüttüğü ‘Eğitim İçin El Ele’ kampanyası çerçevesinde okul öğrencilerine giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtılırken, yeni kayıt yapacak öğrenciler için getirilen malzeme okul müdürlüklerine teslim edildi. 

Yardım dağıtma programına Vali İbrahim Özçimen, İl Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, Garnizon Alay Komutanı Şenol Alparslan’ın eşi Meryem Alparslan, Topçu Yarbay Nuh Ağca, Garnizon Alay Komutanlığı'nda görev yapan Subay ve Astsubaylar katıldılar.

Yapılan yardım dağıtım programına katılan Vali İbrahim Özçimen, “Eğitim alanında ilimizde bir çok şeye destek olduk. Bugün burada bu çocuklarımıza yardımlarını esirgemeyen garnizon komutanlığımıza şükranlarımızı sunuyorum. Garnizon komutanlığımız eğitime kol kanat gererek eğitim için ellerinden geldiği kadar okullarımıza yardımlarını esirgemiyorlar” diye konuştu.
Emrullah Özbey-Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2006 Cumartesi 14:05:05
Güncelleme :12 Haziran 2006 Pazartesi 17:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?