5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

En genç başhekim

Muş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine, Dr. Sami Doğan'ın yerine Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Mustafa Altaş getirildi...

Muş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Dr. Sami Doğan'ın istifa etmesinin ardından başhekimlik görevine genç bir isim getirildi. Uludağ Tıp Fakültesi mezunu olan evli ve bir çocuk babası 1976 doğumlu Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Mustafa Altaş, görevine başladı. 2005 yılının Aralık ayından itibaren Muş Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uzman Dr. Mustafa Altaş, Muş'a en iyi hizmeti sunmak için çalışacağını söyledi. Türkiye'de en genç başhekim olduğunun kendisine söylendiğini ve bu konuda herhangi bir araştırma yapmadığını kaydeden Uzman Dr. Mustafa Altaş, "Başhekimlik görevini devralıp hizmete kaldığı yerden devam edeceğim" dedi.

2000 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra ilk olarak Nevşehir'in Tatlar kasabasında pratisyen hekim olarak göreve başlayan Altaş, 2001 yılında Uludağ Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda ihtisas yaptı. Daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya ve Klinik Biyokimya Ana Bilim Dalı'nda ihtisas yapan Uzman Dr. Mustafa Altaş, 12 Ağustos 2005 tarihinde biyokimya ve klinik uzmanı oldu. 7 Aralık 2005 tarihinde Muş Devlet Hastanesi'ne biyokimya ve klinik biyokimya uzmanı olarak atanan Uzman Dr. Mustafa Altaş , 25 Ocak 2006 tarihinde Muş Devlet Hastanesi başhekim yardımcılığı görevine getirildi.
Emrullah Özbey-Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2006 Pazar 15:15:49
Güncelleme :22 Mayıs 2006 Pazartesi 21:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Metin IP: 85.102.229.xxx Tarih : 18.05.2006 17:31:37
Mustafa beye yeni görevinde başarılar diler ve halk olarak şunuda kendisinden bekliyoruz. Poliklinik yapan doktorların zamanında görev yerlerine gitmelerini, mesai saatinde özel polikliniklerine gitmelerini engellenmsini, Hastaları özellikle özel muayenehanelerine çektirerek soydurmamalarını, acil kısmının bir an evvel düzene bırakılmasını ve ayrıca bu halkın cahil bir halk olmadığını, bir kısım doktor ve hemşirelere anlatmasını kendisinden istirham ediyorum. Genç doktorumuzdan ilimize, ülkemiz adına, güzel şeyler yapmasını bekliyoruz.