5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Genç futbolcular valiyi ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu Doğu Anadolu Teknik Sorumlusu Alparslan Has’ın organizesi ile 14 yaş ve altı Van il karması Muş karması ile maç yapmak üzere Muş’a geldi. 

Dün saat 16.00’da Muş stadında yapılan maç öncesi Vali İbrahim Özçimen’i ziyaret eden futbolcular, Özçimen’in tavsiyelerini dinledi.

Muş Valiliği toplantı salonunda minik futbolculara hitaben bir konuşma yapan Vali İbrahim Özçimen, kendisinin de çocukluk yıllarında futbola meraklı olduğunu ve futbola olan ilgisi yüzünden çok dayak yediğini söyledi. 

“Genç yaşta sporla ilgilenen sizlere bu yaşlardan itibaren sahip çıkılmalı” diyen Vali İbrahim Özçimen, Avrupa’da profesyonel takımlarda oynayan sporcuların tamamına yakın bölümünün üniversite eğitimini tamamlamış kişiler olduğunu vurgulayarak, Türkiye’de de bu seviyeye ulaşılması gerektiğini söyledi. 

Eğitimli sporcunun başarıyı mutlaka yakalayacağını ifade eden Vali İbrahim Özçimen, özellikle sporcu beslenmesi konusunda gerekli eğitimin alınması gerektiğini belirtti. 

Spor alanında Muş’taki eksikliklerle ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Hıdır Kalay’dan bilgi alan Vali İbrahim Özçimen, eksikliği hissedilen futbol sahası yapımı ve çimlendirilmesi konusunda çalışmalar yapılacağını kaydetti. 

Muş Valisi İbrahim Özçimen’i ziyarete gelen minik sporcular hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 13:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?