5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Hasta ailesiyle dayanışma gecesi

Muş Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından, Merkez Yücetepe köyünde yaşayan ve ailece ‘Hiperkolesterelemi’ hastalığına yakalanan kardeşlere yardım için bir gece düzenledi.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen geceye, Vali İbrahim Özçimen, Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, Emniyet Müdürü Mehmet Özkan, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz da katıldı.
 
Halk Eğitim Merkezinde Düzenlenen geceden elde edilecek gelirin tamamını ‘Hiperkolesterelemi’ hastalığına yakalanan kardeşlere bağışlanacağı açıklandı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan gecede bir konuşma yapan Okul Müdürü Hamdullah Karasu, “İnsanı İnsan yapan en önemli erdem, kendisiyle beraber yaşamakta olan diğer insanların acılarına, sıkıntılarına duyarsız kalmayarak, onların yanında olmak ve elemlerini bir nebze olsun hafiflenmektir. Yüce kitabımızda bu konuya işaret eden birçok ayet mevcuttur” dedi.
 
Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi ve şiirlerin okunmasının ardından Muş Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp oynadığı tiyatro oyunuyla gece son buldu.


Emrullah Özbey-Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 11:12:02
Güncelleme :8 Haziran 2006 Perşembe 19:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?