5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

İlköğretimde 'Bilim Şenliği'

Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından ilk defa bir "Bilim Şenliği" düzenlendi...

Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 'Bilim Şenliği'nde öğrencilerin birbirinden ilginç çalışmaları sergilendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden ilginç araç ve gereçlere yoğun bir ilgi vardı. 

Programın açılışına katılan İl Milli Eğitim Müdürü İlham Bayraktar, şenliğin amacını, eğitimin niteliğini yükseltmek ve proje kültürünü yaymak olduğunu ifade etti. Bayraktar, "Hedefimiz, öğrencilerin proje üretmelerini, araştırma yapmalarını, kendilerini geliştirirken yeni bilgilere ulaşmalarını sağlamak. Ayrıca ilerde yapacakları çalışmalar için bir yöntem edinmeleri de bu çalışmaların diğer bir amacı.Bizim dileğimiz bu çalışmaların sürdürülmesi ve şenliğimizin uluslararası boyuta taşınması" diye konuştu. 

Geliştirdikleri projeleri ziyaretçilerin beğenisine sunan genç beyinlerin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Açılışın ardından öğrenciler, bekledikleri standları ziyaret eden vatandaşları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.



Emrullah Özbey-Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 16:56:45
Güncelleme :16 Haziran 2006 Cuma 19:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KADRİ TAYSİ IP: 212.175.112.xxx Tarih : 20.06.2006 15:26:58
KÜÇÜK BİREYLERİN BÜYÜK BAŞARISI.. TEBRİKLER MUŞUMUZUN SİZİN GİBİ EĞİTİMCİ VE ÖĞRENCİLER İHTYİACI VAR.MUŞ'UN GELECEKTE Kİ AYDINLIĞI HİKMET ULUGBAY İLKÖĞRETİM OKULUNA BAŞARILAR.....