5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Koç, Ağaçlık Okulu'nu onarıyor

Koç Topluluğu, toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk alanındaki duyarlılığın altını çizen bir başka önemli projeye imza attı. 

Muş merkeze bağlı Ağaçlık Köyü İlköğretim Okulu, Koç Topluluğu, “ Ülkem İçin Günü” ” ilkesi çerçevesine onarılacak. 

Koç Topluluğu adına, Muş BEKO Bayii sahibi Ekrem Demirel Kenthaber’e yaptığı açıklamada, “Koç Topluluğu, ‘Ülkem İçin Günü’ kampanyası ile ilimizde de bir okulun tamir, tadilat ve bakımını üstlendik” dedi. 

Bu çalışmanın bir ön çalışma olarak kabul edilmesini isteyen Demirel, Muş'ta yüksek donanımlı bir okulun yapılması için önerilerinin olduğunu anlattı; "Bu okulun kurulması için Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızdan da destek isteyeceğiz. Sayın valimizden, belediye başkanımızdan gerekli desteği aldıktan sonra, Koç Topluluğuna, ilimizde okul yapılması için müracaat edeceğiz. Burada gerekli destekleri sağladığımız takdirde, Koç Topluluğu tarafından, ilimize büyük ve donanımlı bir okulun yapılacağını umut ediyorum. Başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız olmak üzere halkımızın desteği ile bu projemizi başaracağımız inancındayım” şeklinde konuştu.
Koç Topluluğu Hakkında Bilgiler de veren Ekrem Demirel, “Kurucusu Vehbi Koç’un “Ülkem arsa bende varım” ilkesinden yola çıkarak kurulduğu günden bu yana sosyal sorumlulukta en önemli sırada yer alan Koç Topluluğu, bu anlayış ile her yıl Mayıs ayının son pazar gününü, Türkiye’nin 81 ilinde sosyal sorumluluk projelerini uygulama alanına sokma amacıyla “Ülkem İçin Günü” ilan etti. Koç Topluluğu, toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk alanındaki duyarlılığın altını çizen bir başka önemli projeye imza attı. Kurucusu Vehbi Koç’un “ülkem varsa bende varım” ilkesinden yola çıkarak kurulduğu günden bu yana sosyal sorumlulukta en önemli sırada yer alan Koç Topluluğu, bu anlayış ile her yıl mayıs ayının son pazar gününü, Türkiye’nin 81 ilinde sosyal sorumluluk projelerini uygulama alanına sokma amacıyla “ Ülkem İçin Günü” ilan etti. 

Eğitim, kültür, çevre ve sağlık alanlarında pek çok uygulanmış sahibi olan Koç Topluluğu, “Ülkem İçin Günü” adlı yeni projeyle Topluluğa bağlı şirketlerin yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerini ülke çapında yaygınlaştırmak üzere 81 ilde 87 bin çalışanı ve 12 binde fazla bayisini seferber etti. Bu yıldan itibaren gelenekselleşmesi planlanan proje doğrultusunda, Koç Holding’in kuruluş yıl dönümü haftası da olan Mayıs ayının son haftası tüm yurtta “Ülkem İçin Günü” olarak kutlanacak. Tüm Bayiler ve şirket çalışanları, özellikle kişisel katılımlarıyla Türkiye’nin tüm illerinde çeşitli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirecektir. Koç Topluluğu’nun, “Ülkem İçin Günü” projesi çerçevesine bayi ve çalışanların doğrudan katılımıyla uygulanmasını hedeflediği sosyal sorumluluk projeleri; Okul boyanması, çeşme veya park inşa edilmesi gibi basit görünen ancak, ihtiyaç olan girişimlerden Van Gölü’nün temizlenmesi gibi büyük projeleri de, kapsayan geniş bir yelpazeyi içeriyor” diye konuştu.
Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 11:42:29
Güncelleme :16 Haziran 2006 Cuma 21:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?