5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Muş Eğitim Fakültesi kendi binasında

Bu yıl öğretime açılan Fırat Üniversitesi'ne bağlı Muş Eğitim Fakültesi öğrencileri, fakülte binalarında ders işlemeye başladılar. 

İstasyon Caddesi üzerinde bulunan fakülte binasında onarım yapılması sebebiyle Fırat Üniversitesi Muş Meslek Yüksek Okulu'nda ders işleyen eğitim fakültesi öğrencileri, 2.5 ay sonra fakültele binasına taşındı. 

Muş Eğitim Fakültesi Genel Sekreteri Şükrü Demir, bina onarım çalışmalarının bitmek üzere olduğunu, ancak kaloriferlerin yanmaya başlaması ile birlikte öğrencilerin kendi binalarında ders işlemeye başladığını söyledi. 

Eğitim fakültesinin açılışını önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceklerini kaydeden Demir, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği branşlarında okuyan 72 öğrencinin bundan böyle artık sadece bilgisayar dersleri için meslek yüksek okulu binasına gideceklerini belirtti. 

Demir, "Şu anda dersliklerin bulunduğu binada onarım sürdüğü için öğrencilerimiz konferans salonunda ders yapıyorlar. Aralık ayı içerisinde binadaki onarım çalışmaları tamamen bitmiş olacak ve açılış yapacağız. Gelecek yıl da yeni eğitim fakültesinin yapımına başlanacaktır. Gün geçtikçe büyüyecek olan Muş Eğitim Fakültesi'ne yeni binanın yapılması çok büyük bir hizmettir" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 14:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?