5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Muş'ta mevsimin ilk karı düştü

Muş'ta bu sabah başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. 

Özellikle kırsal kesimlerde yoğun kar yağışı sonucu Muş merkezine bağlı 9 köy yolu tamamen kapandı. 

Muş-Erzurum, Muş-Bingöl ve Muş-Bitlis kara yolunun ulaşıma açık olduğu ancak kar yağışının devam ettiği için sürücülerin bu yollarda sincirsiz araba kullanmaları gerektiği belirtiliyor. 

Öte yandan üreme sağlığı konusunda Gap TV'de canlı yayına katılmak üzere eşi Nezahat Özçimen, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz'la birlikte bu sabah Diyarbakır'a giden Muş Valisi İbrahim Özçimen yoğun kar yağışı nedeniyle Muş'un Kızılağaç beldesinden geri dönmek zorunda kaldı. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz, programın ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 15:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Karaova IP: 88.226.164.xxx Tarih : 6.01.2007 13:42:43
Doğup büyüdüğüm il olan Muş'ta kar yaşamın bir parçasıdır adeta.Altı ay süren uzun kış mevsiminde her taraf bembeyaz ve sibirya'yı aratmayan bir soguk vardır.Yaşam koşulları,ekonomik şartlar nüfusun büyük çoğunluğunun batıya göç etmesine neden olmuştur ama nereye gidersek gidelim doğup büyüdüğümüz yer olan Muş bizim için dünyanın en güzel ili dir.Dağları ile,ırmakları ile,ovası ile,vahşi doğası ile cana yakın insanları ile her şeyi ile çok güzeldir Muş.