5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Okullara prefabrik tuvaletler

İl Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, köy ve mezralardaki okullara prefabrik tuvaletler yapılacağını bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, köy ve mezralardaki okullarda yaşanan tuvalet sıkıntılarını gidermek için prefabrik tuvaletler söyledi. 

Makamında basın mensupları ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, köy ve mezralarda tuvalet sıkıntısının had safhada olduğunu belirterek, "Bu yıl deneme amaçlı 25 adet prefabrik tuvalet yapacağız. Aslında 125 okulumuzun tuvalet ihtiyacı var. Bunların maliyeti çok olduğu için bu yıl sadece acil olan 25 okulumuza prefabrik tuvalet yapacağız. Bu prefabrik tuvaletler hem daha sağlam hem de daha konforlu. Önümüzdeki günlerde bu prefabrik tuvaletlerin ihalesini yapacağız. Bu yılki denemelerimiz iyi olursa önümüzdeki yıl hem okul olmayan mezralarda hem de, tuvaleti olmayan okullarda prefabrik tuvaletler ve okullar yapacağız” dedi.
Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2006 Pazar 10:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan ADANUR IP: 85.107.96.xxx Tarih : 21.08.2006 17:38:55
Sayın hocam, yakın ilginize diyecek bir şey yok ama iş sadece tuvaletle bitmiyor ki. Bunu siz de biliyorsunuz. Kışın suyu olmayan, ısınması olmayan, en önemlisi yeni mezun olmuş öğretmen arkadaşlar ne kadar eğitici durumda? Bunu araştırmak gerek. Bilimsel olarak iklimlerin insan karekterine bire bir anlamda etkisi var. Öğrencilere anladığı dilde anlatmak gerek. Yanlış anlaşılmasın, dil olarak Türkçe demek istiyorum ama psikolog gibi yaklaşmak gerek. Unutmamak gerek, gelecek onlara emanet. Ona göre eğitme yolunu uygulamak gerek. Sadece tuvaletle bitmiyor. Tabi ki bir ihtiyaç ama daha önemlileri var. Saygılarımla. Hakan ADANUR. Sakarya