5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Sanayi kavşağında yine bir kaza

Önceki zamanlarda da birçok kez çeşitli çaplarda trafik kazasının meydana geldiği Muş Sanayi Sitesi Kavşağı’nda dün yine bir kaza yaşandı. 

Biri kamyonet ikisi otomobil olmak üzere üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan veya hayatını kaybeden olmaması tek teselli kaynağı oldu. 

Aynı bölgede birçok kazanın meydana geldiğini ifade eden Muş Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Subaşı, bu duruma biran önce önlem alınması için gerekli girişimlerde bulunduklarını ancak şu ana kadar herhangi bir çözüm üretilmediğini kaydetti.
Kavşak bölgesine mutlak suretle ışıklı geçiş sistemi kurulması gerektiğini ifade eden Muş Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Subaşı, “Önlem alınması için illaki ölümlü kaza mı yaşanması gerekiyor? Işıklı geçiş sistemi kurulması halinde bu bölgede yaşanan trafik kazalarının çok büyük ölçüde önlenmiş olur” şeklinde konuştu. 

Öte yandan, Muş Küçük Sanayi Sitesi kavşağında dün meydana gelen zincirleme kazada, 49 AT 852 plakalı kamyonete Nuri Eser yönetimindeki 49 T 722 plakalı ticari otomobil çarptı. Daha geriden gelen 49 AS 977 plakalı otomobil de ticari otoya çarptı. Kazaya karışan kamyonette küçük çapta hasar oluşurken özellikle ticari otomobilde büyük ölçüde hasar oluştuğu gözlemlendi.
Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2006 Cuma 16:38:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?