5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Vali kan bağışında bulundu

Muş Valisi İbrahim Özçimen, Kızılay tarafından kurulan çadırda kan bağışında bulundu. 

Kızılay tarafından sürdürülen kan toplama işlemi için Muş'ta bir çadır kuruldu. Erzurum Kızılay Şubesi'nden gelen görevliler tarafından İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Eğitim Fakültesi binası önünde kurulan çadırda vatandaşlardan kan alınıyor. Çadırda 4 gün boyunca kan alınacağı bildirildi. Açıklamalarda bulunan Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, kan bağışına ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Kızılay'ın kan bankasında sürekli olarak kan stoklarının bulunduğunu ve düzenli olarak kan toplama işlemlerinin yapıldığını söyleyen Cengiz Koç, "Muhtemel bir doğal afette büyük bir ihtiyaç duyulan kan, hayati önem taşımaktadır. Bu sebeple Kızılay, ilde kan toplamaktadır. Her vatandaşın bu kampanyaya ilgi göstermesini bekliyoruz" dedi. 

Kızılay tarafından kan bağışı için kurulan çadırda incelemelerde bulunan Vali İbrahim Özçimen'de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. Kızılay'ın, dünyada sayılı bir yardım kuruluşu olduğunu ve kuruma gerekli her türlü desteğin verilmesi gerektiğini kaydeden Vali Özçimen, "Herkes Kızılay'a gerekli desteği vermeli ve üzerine düşen görevi yapmalıdır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 15:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERSİN ATALAY BOLU IP: 85.105.20.xxx Tarih : 5.09.2006 10:44:26
HER ŞEYİYLE SAYIN VALİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.VALİ DEDİĞİN BİZİM VALİ GİBİ OLMALI HALK İÇİNDE OLMALI GEZMELİ GÖRMELİ. HER NE KADAR MUŞ TA YAŞAMASAMDA UZUKTAN GÜRÜLEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ BÜYÜKSÜN SAYIN VALİM.