5
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Validen sürpriz okul ziyaretleri

Muş Valisi İbrahim Özçimen, Vali Adil Yazar İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek sorunları dinledi, çeşitli sorularla öğrencilerin eğitim seviyelerini de ölçtü. 

Vali Özçimen, 27 derslik ve 2 bin 210 öğrenci kapasitesi ile Muş'ta en çok öğrenciyi barındıran Vali Adil Yazar İlköğretim Okulu ziyaretinde Okul Müdürü Kemal Yıldız'dan bilgiler aldıktan sonra öğrencilerin arasına girerek çeşitli sorular yöneltip eğitim seviyesini ölçtü. 

Öğretmenler odasında Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, Okul Müdürü Kemal Yıldız ve öğretmenler ile bir süre sohbet eden Vali Özçimen, öğrencilerinin başarı seviyesinin yükseltilmesi için öğretmenlere uyarılarda bulundu. OKS'de başarılı bir tablo ile karşılaşmak istediğini ve okulun imkanlarının müsait olduğunu belirten Vali Özçimen, hafta sonunda düzenlenen kurslara katılan öğretmenlerin işlediği konular hakkında da bilgiler aldı. 

Okulları sürekli olarak ziyaret edeceğini söyleyen Vali Özçimen, eğitim seviyesinin yükseltilmesi için çalışmaların süreceğini belirterek, her geçen gün daha iyi olmak için gayret gösterildiğini söyledi. Eğitimde kalitenin arttırılması ve eğitim seviyesinin muhakkak yükseltilmesi gerektiğini ifade eden Özçimen, "Eğitim sorunlarını gidermiş, kaliteyi yakalamış bir ülkenin başarıya ulaşması için önünde hiçbir engel yoktur. Muş'ta bu yıl 40 milyon YTL eğitime yatırım yaptık. Bunun çocuklarımıza yansıdığını hissediyorum. Eğitimdeki sorunları asgariye indirdik. Çalışmalarımızın başarı ile sonuçlanması için gece gündüz demeden çalışan Milli Eğitim Müdürümüz İlhami Bayraktar'a, ekibine ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Makyajsız, cilasız bir denetim ve teftişin ardından karşılaştığımız tablonun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu öğrencilerimizin kaliteli eğitim almalarını sağlayıp, ülkeye yararlı olmaları, edindikleri meslekleri ile ülkeye hizmet etmelerini sağlamak bizim çalışma şevkimizi arttırıyor" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 13:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 85.97.63.xxx Tarih : 28.11.2006 18:06:18
MUŞ'LU ANNE ve BABALAR. MUŞ'LU GENÇLER. MUŞ'LU ÇOCUKLAR. INANIN BANA SİZLER ÇOK ZEKİ İNSANLARSINIZ. ARANIZDAN ÇIKMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM. ÇOK AZ BİR GAYRET VE ÖZGÜVEN; BAŞARMANIZ İÇİN YETERLI OLACAKTIR. BİZ 11 KARDEŞTEN HAYATTA KALAN ÜÇÜMÜZ; ABLAM FELSEFE ÖĞRETMENİ (Kİ ŞİMDİ EMEKLİ OLDU), KIZ KARDEŞİM DİŞ HEKİMİ ve BEN MİMAR OLARAK YAŞAMIMIZI İDAME ETTİRİYORUZ. ÖNÜNÜZDE MODEL; YANI BAKIP DA ÖRNEK ALACAĞINIZ MESLEK SAHİBİ OLMUŞ ABİ VE ABLALARINIZ ÇOKTUR. HA GAYRET EN FAKİR ŞEHRİMİN PIRLANTA ÇOCUKLARI, BELKİ ŞİMDİLERDE DEĞİL AMA BİR KUŞAK SONRA İLİMİZİN TALİHİ SİZİN ELLERİNİZLE DEĞİŞEBİLİR. HEPİNİZE KUCAK DOLU SEVGİLER.