5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Öğrencilerini OKS'ye hazırlıyor

Muş İlyas Sami İlköğretim Okulu'nun öğretmeni Naim Şentürk, okulunun son sınıf öğrencileri başta olmak üzere tüm öğrencileri OKS’ye hazırlıyor.

Muş İlyas Sami İlköğretim okulunda hem idareci hem de Türkçe öğretmeni imkansızlıklar içinde bir eğitim mucizesi gerçekleştiriyor. Naim Şentürk, okulundan mezun olacak öğrencilerin başarılı olabilmesi için, hafta içi her gün saat 15.30 ile 18.00 arası etüt programı uyguluyor.

Öğrenci velileri; Hiçbir maddi karşılık beklemeden özveri ile yapılan bu çalışmaların diğer okuldaki öğretmenlere de örnek olmasını temenni ederek, dershaneye gidecek durumu olmayan öğrencilerin, dershaneye giden arkadaşları ile yarışabilmeleri için böyle organizasyonların olması bizleri oldukça memnun ediyor.

Öğrenciler ise, Naim hocanın kendilerine verdikleri emeği boşa çıkarmayarak, sınavda başarı göstererek Naim hocalarına en büyük armağanı başarı ile vereceklerini belirttiler.

HER SINIFTA BİR DAHİ VARDIR

"Her sınıftan Türkiye'yi yönetecek bir deha çıkar" inancıyla çalışan Naim Şentürk, öğrencileri arasında kesinlikle ayrım yapmıyor ve hepsine bir 'inci' gözüyle bakıyor. Sınıfta bütün öğrencilerin eşit olması için özen gösteren Şentürk, bunun için öğrencilerin sınıf içinde kullandıkları bütün materyallerinin aynı olmasını sağlıyor. Öğretmen başarmakta ve başarılı olmakta istekli olmalı ve insan sevgisini içinde hissetmeli" diyen Şentürk, ücretsiz etüt yapıyor, hafta sonu kurs veriyor. Naim öğretmen bu sorunu da velilerin yardımıyla çözmüş.

Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2006 Pazartesi 16:21:27
Güncelleme :20 Şubat 2006 Pazartesi 16:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuba ışık IP: 88.252.75.xxx Tarih : 6.02.2008 14:30:34

sayın hocamız naim beyi tebrik ediyorum. keşke muşta herkes sizin gibi bir dahi de ben çıkarayım düşüncesi ile çabalasa o zaman eğitimde ve diğer alanlara 1. sırada oluruz. size ve öğrencilerinize başarılar diliyorum