5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Muş TSO-Halk Bankası

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Halk Bankası arasında, oda üyelerinin uygun koşullarda kredi kullanmasına imkan sağlayan protokol anlaşması imzalandı.

TSO Meclis Salonu'ndaki imza törenine, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Talip Devrim, Halk Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Levend Torusdağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Salih Kılıç, oda yönetim kurulu üyeleri katıldı. Protokol imza töreni öncesi bir konuşma yapan Halk Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Levend Torusdağ, amaçlarının TSO üyelerine uygun koşullarda ve kolayca kullanabilecekleri kredi imkanı sağlamak olduğunu ifade etti.

Torusdağ, "Halk Bankası'nın kuruluş amacı esnafın desteklenmesi ve istihdamın artırılmasıdır. Bu misyonla bankamız bugün de hizmetini sürdürmektedir. Muş Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalayacağımız bugünkü protokolümüz 2 maddeden oluşmaktadır. Birinci kısım, bütün oda üyelerinin kullanabileceği ve üst limiti 100 bin YTL olan kredidir. Bu kredinin aylık faiz oranı 1.3, yıllık faizi ise 15.6'dır. Kredinin geri ödeme süresi 36 aydır. Bunun dışında özellikle KOBİ'leri hedeflediğimiz ikinci kredimizde ise alt limit 100 bin YTL, üst limit ise 3 milyon YTL'dir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Muş TSO Başkanı Talip Devrim ve Halkbankası Diyarbakır Bölge Müdürü Levend Torusdağ anlaşma protokolüne imza attı.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 14:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?