5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Belediye, iş sezonunu açtı

Kurban keserek 2006 yılı iş sezonunun açılışını yapan Belediye Başkanı Dede, “Allah bizi kaza, beladan korusun, inşallah bu kurban işlerimizin çabuk bitmesine neden olur” dedi.

Belediye düzenlediği törenle 2006 yaz sezonunu açtı. Oto Kademe Amirliği'nde düzenlenen törene katılan ve işçiler ile öğle yemeğinde buluşan Dede, belediyenin 2006 yılı iş sezonunu açtığını ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Necmettin Dede, Belediye Oto Kademe Amirliği'nde düzenlediği yemekli kutlama ile Belediye hizmetleri ile ilgili bilgiler verdi. Kurumun çalışıp, çalışmadığına vatandaşın karar verdiğini, vatandaşında icraatlara bakarak mukayese yaptığını ifade eden Dede, “2006 yılı iş sezonunu kurban keserek açtık. Bugüne kadar olduğu bugünden sonra ilin gelişmesi ve güzelleşmesi için ekiplerimiz çalışmalarını aksatmadan sürdürme gayreti içerisinde olacak” dedi.

Düzenlenen yemekli kutlama töreni ile 2006 yılı iş sezonu açılışını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Necmettin Dede, “Belediyenin vizyonu değişti. Çok iyi çalışıyoruz. İki yılda çok şey değişti. Kimse çalışmalarımızı inkâr etmesin. Vicdanı ile bize bakan çalışmalarımızı görür. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. Göreve geldiğimiz zaman belediyenin konumu ne idi, bugün nedir? Halkın kimin ne yaptığını, nasıl icraatlar sergilediğini çok iyi biliyor. Bizimde tek gayemiz halkı memnun etmek, onlara hizmetin en iyisini sunmaktır” diye konuştu.

Belediye Oto Amirliği'nde düzenlenen programla iş sezonunu açan Belediye başkanı Necmettin Dede, Kurban keserek işçilere kavurma ve pilav yemeği verdi. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Necmettin Dede, iş sezonu açılışını vatandaşlar ile paylaşmak istediklerini belirterek, “Muş’un daha yaşanabilir bir kent olması için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. Kurban keserek iş sezonunu açtık. Kestiğimiz kurbanla bugün burada işçilerle yemek yiyoruz. Allah bizi kaza ve beladan korur inşallah. Bu kurban inşallah işlerimizin çabuk bitmesine neden olur. Yol, su ve kanalizasyon çalışmalarımız devam edecek. Bütçemiz şuan el vermiyor çalışmalara ama kemerimizi sıkarak borç altına girmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz inşallah. İlk Önce Kale Mahallesinden gelen ve boşa akan su borularının tamirini yaptıktan sonra Muratpaşa deposunun onarımını yapacağız” dedi.

Park bahçe çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Necmettin Dede, “Cumhuriyet Caddesi için projelerimiz tamamlandı. Kısmet olursa önümüzdeki günlerde kaldırım yapma çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu.

Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 18:30:31
Güncelleme :19 Nisan 2006 Çarşamba 14:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?