5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Bitkiyle tedavi devri

Muş'da, kalp damarları tıkalı olduğu için doktorların uyguladığı tedavi yöntemlerinden bir sonuç alamayan Abdurezzak Yalvarıcı, doğal bitkilerle kısa sürede sağlığına kavuştu. 

Geçen yıl rahatsızlanarak doktora başvuran ve damar tıkanıklığı teşhisi konulan Abdurezzak Yalvarıcı'nın doğal bitkilerle sağlığına kavuşması doktorları da şaşırttı. Damar tıkanıklığı teşhisi konulmasının ardından kendisine 12 gün boyunca Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde anjiyo ve balon tedavisi uygulanan Abdurezzak Yalvarıcı'nın damarları açılmadı. Doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen damarları açılmayan Yalvarıcı, son çareyi doğal bitkilerde buldu. Muş'ta Arı-San Şifalı Bitkiler Mağazası'ndan aldığı doğal bitkileri kullanmaya başlayan Yalvarıcı, 45 gün sonra tekrar kontrole gidince damarlarının açıldığını öğrendi. 

Doktorların da damarların açılmasını şaşkınlıkla karşıladığını söyleyen Abdurezzak Yalvarıcı, sağlığına kavuşmasını doğal bitkilere borçlu olduğunu kaydetti. Geçirdiği zor günlerin ardından yeniden sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Yalvarıcı, "Tüm tedavilere rağmen tıkanan üç damarım açılmadı. Ben de şifayı doğal bitkilerde aramaya başladım. Biberiye, karabaş, melisa, kırkilit, zahter, keremiz tohumu, hindiba ve bitkisel yağlar kullanmaya başladım. Bitkisel ilaçları kullandıktan 45 gün sonra kontrole gittiğimde damarlarımın açıldığını gören doktorlar da ben de oldukça şaşırdık" diye konuştu. 

Muş'ta şifalı bitki ve bal satışı yapan Yasin Oflaz, her işin başının sağlık olduğunu kaydederek; "Tüm güzel fikirler, düşünceler, sağlıklı insanlardan meydana gelir. Günümüzde birçok kişi sağlığının kıymetini bilmediği ve bu büyük nimeti iyi kullanmadığı için hastalıklara yakalanmaktadır. İnsan, hayatı boyunca çeşitli nedenlerle birçok hastalıkla karşı karşıya gelmektedir. Hızla gelişen teknoloji, kirlenen çevre, hormonlu ve suni besinler sağlık problemlerini artırıyor. İnsanlar bozulan sağlıklarına tekrar kavuşabilmek ve kavuştuktan sonra sağlığını ömür boyu sürdürebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Günümüzde tedavisi olmayan çaresiz birçok hastalık var. Oysa yüce Allah, insanların ölüm dışında her derdine çare yaratmıştır" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 13:13:13
Güncelleme :19 Mayıs 2006 Cuma 17:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?