5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kent Konseyi'nin Nisan toplantısı yapıldı

Varto Belediyesi Kent Konseyi Nisan ayı toplantısı yapıldı. 15. Kent Konseyi toplantısı olan Nisan ayı toplantısı, Belediye Meclis Salonunda, bir aylık çalışma raporunun değerlendirilmesi, Koğ Tepesi Festivali, dilek ve temenniler gündemiyle toplandı. Konsey toplantısına Belediye Başkanı Demir Çelik, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür Ömer Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, DTP, Eğitim-Sen, SES, Tümbel-Sen, Genel-iş yöneticileri ve halk katıldı.

Nisan ayı Kent Konseyi toplantısında bir aylık çalışma programını aktaran Belediye Başkanı Demir Çelik, İller Bankası’na sundukları projelerin kredi onayının verildiğini belirterek, “Bu yıl temel alanlarda ihtiyaç duyulan bazı projelerimizi iller bankasına sunmuştuk. Onların kredi onayı geldi. Kapalı otogarımız, hizmet binamızın çevre düzenlenmesi, Hürriyet Mahallesi'nde Pir Sultan Abdal Derneği'nin programına aldığı, cemevi projesinin yapılmaması halinde, belediye olarak cenaze ve taziye evinin yapımını üstleneceğimizi, aynı zamanda mezbahane yapımının da dünya standartlarına uygun morgray sisteminin döşendiği bir duruma getirebilmenin kredilerinin onayı geldi. Her an kullanılabilinir noktada beklemektedir” dedi.

Kent Konseyi toplantısında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Koğ Tepesi Festivali hakkında katılımcılar önerilerini ve eleştirilerini aktardıktan sonra, Kent Konseyi toplantısı Mayıs ayında yapılması üzere sona erdi.


Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 17:39:02
Güncelleme :19 Nisan 2006 Çarşamba 15:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?