5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kuş gribi duyarsızlığı

Muş'ta kuş gribi sebebiyle vatandaşlar kanatlı hayvanlardan uzak durmaya çalışırken, elindeki tavuklarla caddede yürüyen kadın ve çocuğu herkesi şaşırttı.

Şüpheli kanatlı ölümlerine rastlanan ve hayvan giriş çıkışları yasaklanan Muş'ta yaşanan ilginç manzara herkesin dikkatini çekti. Şehrin en işlek caddesi olan İstasyon Caddesi üzerinde ellerindeki tavuklarla kuş gribini hiç aldırmayarak yürüyen anne ve çocuk, herkesi şaşırttı. Oldukça tehlikeli bir hastalık olan ve kanatlı hayvanlara dokunma yoluyla da insana bulaşan kuş gribine hiç aldırmayarak amcasının kendisine verdiği tavukları evine götürdüğünü söyleyen kadın, kuş gribine karşı ne kadar duyalı olduğumuzu gözler önüne serdi. Elindeki tavukların hastalıklı olmadığını belirten ve ismini vermekten kaçınan kadın, tavuklara ilaç verip aşı yaptırdığını söyleyerek gözlerden kayboldu.

.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 15:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERHAN GÜVEN IP: 212.175.149.xxx Tarih : 9.01.2006 02:02:44
evet belki o teyzemizin yaptığı yanlış belki biraz cehaletin etkisi var ama sizin yaptığınız teşhirci gazetecilik anlayışı hiç etik olmadığı gibi bunun kabul edilir yanı yoktur.bakın kendi halinde zavallı o insanı bırakında hak katillerini siyaset hırsızlarının ipliğini pazara çıkarın yada görün artık ama doğruları...bunu yayınlayın lütfen