5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Vali Özçimen’den polislere övgü yağdı

10 Nisan Polis Günü münasebeti ile kendisini ziyaret eden Emniyet Teşkilatına övgüler yağdıran Vali, “Polis, vatandaşın huzuru için fazla fedakârlık yapıyor” dedi.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 161. Yılı münasebeti ile Vali İbrahim Özçimen’i ziyaret eden Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Vali’ye plaket verdi.

Emniyet teşkilatını makamında kabul eden Vali Özçimen, İlimizde vatandaşın güven ve huzurunu sağlamak için mücadele eden polislere övgüler yağdırdı.

Vali Özçimen, “asayiş ve güvenliğin sağlanması için polisten biraz fedakârlık yapmasını istedik. Şu anda normal şartlarda çalışmıyorlar. Çünkü zaman zaman özel fedakârlıklar istiyorduk. Ama sağ olsunlar kendileri çok fazla fedakârlık yaparak çalışıyor. Bazen eşlerini bile görüyorlar. Evlerine geç vakitte dönüyorlar. Ama işlerini aksatmadan dönüyorlar. Onlar için en önemli unsur olan halkın huzur ve güvenliğini sağlamaktır. Bu başarıyı elde ettikleri için kendileri ile iftihar ediyorum. Teşkilatı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Vali İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, Emniyet Müdür Yardımcısı Güner Engüdar Polis Haftası münasebeti ile kendisine plaket sundular.

Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 19:51:08
Güncelleme :10 Nisan 2006 Pazartesi 16:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?