5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Vali’den polislere ödül

Halkın huzur ve güvenini sağlamak için mücadele eden polisleri can-ı gönülden tebrik ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu söyleyen Vali Özçimen, polisin 24 saat ayakta olduğunu kaydetti.

2005 yılı içerisinde başarılı çalışmalar sergileyen polislere takdirname veren Vali İbrahim Özçimen, 10 Nisan’da Polis Gününü kutlayacaklarını belirterek, "Başarılı arkadaşlarımızı takdirnameye layık gördük. Geçtiğimiz yıl içerisinde yapılan çalışmalarda başarılı olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile başarılı polisleri makamında kabul eden Vali İbrahim Özçimen, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Biliyor musunuz, bilmiyor musunuz, izliyor musunuz veya izlemiyor musunuz? Ama polisimiz fedakâr bir çalışma yapıyor. Mart Ayında başlayan Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yapılan çalışmalar ve ardından Nevruz kutlamalarından sonra bölgemizde olaylar arttı. Bu arkadaşlarımız 12 saat çalışırken ardından 24 saat çalışmaya başladı. Bizler evimizde yatırıyoruz. Ama polis arkadaşlar gerçekten çok fedakâr çalışıyor, görevlerini ifa ediyorlar. Onların şahsında polis teşkilatının tamamını tebrik ediyorum” dedi.

Son günlerde yaşanan gergin olaylardan sonra tedbir ve önlemlerin arttığına da değinen Vali Özçimen, özellikle çocukların kontrol altında tutulması gerektiğini kaydetti. Vali Özçimen, anne ve babaların çocukları kontrolsüz bırakmamaları gerektiğini vurgulayarak, “ellerine kalem tutuşturuluyor insanlar yazı yazıyor. Allah korusun eğer bunlar boş bırakılırsa ellerine silah da tutuşturulur. İnsanlarımızı birbirine kırdırmak vurdurmak isteyen iç-dış hain odaklar çalışmalarını kesmeden artırarak devam ettiriyor” dedi.

Asayiş için en önemli etkenin vatandaşın huzur ve güveni olduğuna işaret eden Vali İbrahim Özçimen, polislerin bu etkenler için fedakar davrandığını da sözlerine ekledi.

Güvenlik kolluklarının önlemleri sayesinde vatandaşların yaşamlarını sürdürdüğünü, işlerine gittiğini kaydeden Vali Özçimen, “Vatandaşlarınızın huzur içersinde işlerine gitmeleri ve yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarımızı yapıyoruz. Tarımda, ticarette bağda, bahçede işlerini sürdüren vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak için polislerimiz ve değir zabıta kuvvetlerimiz ile devam ettireceğiz. Bu vesile ile polis teşkilatımızı tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2006 Salı 12:28:39
Güncelleme :5 Nisan 2006 Çarşamba 17:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris baykal IP: 80.141.97.xxx Tarih : 10.04.2006 13:35:28
Mus Polis Teskilatimizi Tebrik Ederim. Türkiyede en az olay yasiyan iller arasinda bence mus birinci gelir,Emhiyet Müdürümuz sayin Hikmet türkmeni kutlamak gerekir,ve Mus halki adina büyük taktirname vermelerine ricada bulunuyorum,,POLIS GUNUNUZU KUTLUYORUM;ALLAH TAN TEK TEMENIM HIC BIR POLISIMIZ VE ASKERIMIZIN BURGU BILE KANAMASIN:SIZLERLE GURUR DUYUYORUZ;SAYGILARIMLA