5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

4 mülteci yakalandı

Yurda kaçak yollar ile girdikleri tespit edilen İran uyruklu 4 mülteci, yolcu otobüslerinde seyahat ederken Jandarma Ekipleri tarafından yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı, İran Uyruklu 4 mülteci yakaladı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Birimlerinin, aldıkları bir ihbarı değerlendirmeleri sonucu İran uyruklu dört mülteci yakalandı. Jandarma Komutanlığı Basın Bülteninden alınan bilgilere göre yakalanan mültecilerin sınır dışı edilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildikleri belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı basın bülteninden alınan bilgilere göre, Muş Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri, ülkeye illegal yollarla giren ve bazı organizatörler tarafından Van’da toplanan yabancı uyruklu vatandaşların sahte yol belgesi ve pasaportlarla İstanbul’a gönderilmeye çalıştıkları ihbarı aldı ve Hasköy-Gökyazı ve Merkez-Yaygın Jandarma karakol komutanlığına bağlı ekiplerin yaptıkları yol aramalarında İran uyruklu dört kişiyi yakaladıkları ve sınır dışı edilmeleri için Muş Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildikleri belirtildi.

Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 29 Mart 2006 Çarşamba 15:37:09
Güncelleme :29 Mart 2006 Çarşamba 20:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?