5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kaza nedeni yine aşırı hız

Muş merkezde meydan gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde istasyon caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İhsan Karasu yönetimindeki 49 M 0014 plakalı şehir içi minibüsü, aşırı hız nedeniyle karşıdan karşıya geçmek isteyen Erhan Özen’e çarptı.

İstasyon caddesi baraka başı mevkiinde meydana gelen kazada, şehir içi minibüs seferi yapan araç, Karşıdan karşıya geçmek isteyen Erhan Özen’e çarptı. Erhan Özen, çevredeki vatandaşlar tarafından muş devlet hastanesi acil servisine getirilerek ilk müdahale yapıldı. Muş devlet hastanesi acil servisine getirilen ve başından darbe alan Erhan Özen tomografi cihazının arızalı olması sebebiyle Elazığ iline sevk edildi.

Araba çarpması sonucu yaralanarak Muş devlet hastanesi acil servisine getirilen Özen, Muş Belediyesi personel şubede işçi olarak çalışıyordu. Olayın duyulması üzerine, Belediye Başkanı Necmettin Dede ve mesai arkadaşları da hastaneye geldi. Hastaneye gelen belediye başkanı Dede, yaralı olan Erhan Özen’in durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, Beyin Cerrahı Uzmanı Yusuf Arslantürk’ü telefonla arayarak hastaneye gelmesi için bir araç gönderdi. Hastaneye gelen Beyin Cerrahı uzmanı Arslantürk, Hastanın durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, Beyin tomografisinin çekilmesi gerektiğini ve Muş Devlet hastanesindeki Tomografi cihazının Arızalı olması sebebiyle Elazığ işline sevk yapılması gerektiğini söyledi.

Emrullah Özbey/ KentHaber/ Muş
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 11:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cuma kandemir IP: 81.215.60.xxx Tarih : 31.01.2006 19:31:14
Arkadaşlar kendilerini otobanda sanıyorlar.  Kusurlarina bakmıyorum ancak bir arabalari olmuş kimsenın cani önemli değil nasil olsa 3,5 ay yatmaz çikar ve ya 3,5 milyar öder biter ve olay unutulur. Fidan internet cafe