5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

AKP'de tebrik ziyaretleri

AKP Muş İl Örgütü'nün 2. Olağan Kongresi'nde İl Başkanı seçilen Ramazan Aşık, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. 

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talip Devrim ile Kongrede Başkan Adayı Olan Derviş Çakır’ın tebrikini kabul eden Ramazan Aşık, yönetime halkın katılımını sağlayacaklarını ifade etti.

Kendisini tebrik etmeye gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen Ramazan Aşık, sivil toplum örgütleri ve halkla fikir birlikteliği sağlayarak  çalışacaklarını söyledi. 

Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odası, Şoförler Cemiyeti, Ziraat Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini ciddiyetle ele alacaklarını dile getiren Aşık, yönetimde ortak akıl prensibini esas alacaklarını ve bu prensiple Muş’un menfaatine yönelik hizmetleri hayata geçirme gayretinde olacaklarını dile getirdi. 


Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim de ziyaret sırasında, özellikle banka sıkıntısına vurgu yaparak, görünürde var olan ancak esnaf ve tüccarın faydalanamadığı kamu bankalarının işlevselleştirilmesi gerektiğini ifade etti.


Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2006 Cuma 19:25:01
Güncelleme :10 Temmuz 2006 Pazartesi 18:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?