5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Çanga: İlimizdeki yolsuzluklar had safhada

CHP Muş İl Başkanı Burhan Çanga, Muş'ta bir çok alanda çeşitli yolsuzluklar yapıldığını iddia ederek, "Üç yıldır söylüyoruz ilimizde yapılan yolsuzlukluklar had safhada, bizim söylemlerimizde ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı" dedi.

Çanga, "AKP’nin misyonu ile yaptıkları ne kadar çeliştiğini halkımızın taktirine bırakıyoruz. Yolsuzluk batağına bulaşmış olan hükümet Türkiye’yi giderek daha derin bunalıma ve çözümsüzlüğüe taşımaktadır. İnsanlarımız böyle bir Türkiye’yi hak etmemektedirler, insanlarımıza karşı büyük bir haksızlık ve saygısızlıktır” diye konuştu.

Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2006 Cumartesi 19:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erhan Güven IP: 85.105.123.xxx Tarih : 24.02.2006 14:30:46
Size aynen katılıyorum sayın başkan yolsuzluklar had safhada fakat bunun sadece ilimiz için geçerli olduğunu söylemek yerine bütün türkiye için geçerli olduğunu söylemek daha doğru olur. sizde Genel başkanınız sayın baykal gibi konuyu sığ olarak ele almayın rica ederim...iktidar muhalefetle ayakta kalır ama nerde muhalefet sayın baykal ve kurmayları unakıtanın villalarına takılıp günlerce o konuyu tartışırken oraya ne amaçla oturduklarını unuttular...eee meydanda iktidara kaldı muhalefetsiz iktidara...