5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Deprem kadın kollarına sıçradı

AKP Muş İl Teşkilatı'nda başkan ve bazı yöneticilerin istifa etmeleri ve görevden alınmalarının yankıları sürerken İl Kadın Kolları Başkanı Kadın Kolları Başkanı Emine Yiğit de görevinden ayrıldı.

AKP İl Teşkilatının kurucuları arasında yer alan Emine Yiğit'in istifası da büyük yankı uyandırdı. Partisinden istifa etmediğini, Genel Merkez tarafından görevden el çektirildiğini belirten Emine Yiğit, şunları söyledi: "Ben istifa etmedim, Genel merkez tarafından partiden el çektirildim. Bunu duyduğumda da Ankara’ya Genel Merkeze gittim. Bana hiçbir sebep olmadığını söylediler. Hatta bana sizin çalışmalarınızdan dolayı sizden memnunuz dediler.

Ben AK Parti kurucularındanım. Bizim Kadın kollarında bulunan bütün arkadaşlar partiden el çektirildi. Ben Kadın kolları başkanı olarak partimin her çalışmasına katıldım. İlim ve partim için çok çalıştım. Bu olayı duyunca benim çok ağrıma gitti. Bu olayımla ilgili bana geçerli bir sebepte söylemediler."

'Partime güvenim kalmadı'

Yiğit, "Benim AK Parti'ye hiç güvenim kalmadı. Ben hizmet için AK Parti'yi seçtim. Ben çalışıp ilime bir şeyler kazandırayım dedim. Ama burda çalışanın yeri yokmuş. Benim partiye hiç güvenim kalmadı. Ben çalışmak istiyorum” diye konuştu.

Emrullah ÖZbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2006 Pazartesi 16:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan IP: 85.98.240.xxx Tarih : 27.02.2006 18:04:31
Bak bacım,helal olsun sana,ne yaptın,sana haksız ve itham gibi bir durum olunca,çıkıp güzel güzel ve minnet etmeden açıklamanı yapıyorsun.Bayan'sın ama gördüğüm kadarı ile erkekliği ile övünen bir çok erkekten daha erkeksin.Sırtında kambur olmadığı çok açık...bak olanlar nasıl sesini kesip oturuyor...helal sana...