5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Türkiye 2.'sine ödül

Balıkesir’in Gönen İlçesi'nde 4-9 Şubat tarihleri arasında yapılan yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda Muş'u temsil eden TEDAŞ İdman Yurdu Spor Kulübü boksörlerinden, 44 kiloda Türkiye 2.si olan Erkan Şahin, Eroğlu Petrol Ofisi sahibi Bayram Eroğlu tarafından yarım cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Muş TEDAŞ İdman Yurdu Spor Kulübü boksörlerinden Erkan Şahin 44 kiloda, 4-9 Şubat tarihleri arasında Balıkesir'in Gönen ilçesinde düzenlenen Boks Müsabakasında Türkiye 2.si oldu. Gönende Türkiye 2. olan Erkan Şahin'e Eroğlu Petrol Ofisi sahibi Bayram Eroğlu 1 adet Cumhuriyet altını hediye etti.

Bayram Eroğlu, boks müsabakasında dereceye giren boksörün haberine fazlasıyla sevindiği ve Muş'taki spor aktivitelerinin daha üst seviyelere taşınması için herkesin elinden gelen çabayı yürekten göstermesi gerektiğini söyledi. Bayram Eroğlu, "Sporcuların bu anlamda bütün gayretlerini sarf ederek ilimizi temsil aktivitelerinin daha üst seviyelere taşıyorlar. O yüzden herkesin elinden gelen çabayı yürekten göstermesi gerekiyor. Muş'taki sporcular bu anlamda bütün gayretlerini sarf ederek ilimizi temsil ediyorlar" dedi.

TEDAŞ idman Yurdu Spor Kulübü Boks Antrenörü Şener Seyrek de, Bayram Eroğlu'nun göstermiş olduğu bu yakın ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Muş’taki spor faaliyetlerinde başarılı sporcularımıza ödül verilmesi her alanda bulunan diğer sporcularında olumlu yönde etkileyecek ve başarıya motive edecektir.”

Emrullah Özbey - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 19:44:31
Güncelleme :16 Nisan 2006 Pazar 14:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
LEYLA AKIN IP: 85.106.161.xxx Tarih : 18.04.2006 16:41:56
başarısından dolayı Erkan Şahin'i kutluyorum.Bayram Eroğlu'nu da bu haraketinden dolayı takdir ediyorum ve inanıyorum ki bu tür olumlu pekiştireçler ilimizde spora ve dolayısıyla sosyal aktivitelere olan ilgiyi arttıracaktır. saygılarımla...